استان قمفرهنگ و هنر

مسابقه آشپزی با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم در تامین اجتماعی قم

تفکیک نیوز،دومین دوره مسابقه آشپزی با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذای سالم در اداره کل تامین اجتماعی استان قم برگزار شد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی اداره کل تامین اجتماعی قم، این مسابقه به همت امور بانوان این اداره کل و در آستانه میلاد حضرت فاطمه زهرا س و گرامیداشت روز زن و روز مادر برگزار شد.
مشاور امور بانوان مدیرکل تامین اجتماعی قم در خصوص اهداف برگزاری مسابقه آشپزی گفت: این مسابقه با حضور جمعی از بانوان همکار و همسران همکاران علاقمند به آشپزی و به منظور ترویج فرهنگ آشپزی آسان و طبخ غذاهای سالم برگزار شده است.
« حدیقه سیری » آشنایی بانوان با غذای سالم و پخت غذای ایرانی، سنتی و ساده را از دیگر اهداف برگزاری این مسابقه عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه شرکت کنندگان با تهیه یک نوع غذای اصلی به همراه دسر یا سالاد در این رقابت شرکت کردند، گفت: کیفیت و سلامت غذاهای پخته شده نیز توسط دکتر حق ویسی رییس گروه تغذیه مرکز بهداشت قم مورد قضاوت قرار گرفت.
به گفته سیری، دراین دوره از مسابقه آشپزی 14 نفر از بانوان همکار و همسران همکاران شرکت کردند و به نفرات اول تا سوم جوایزی از سوی اداره کل تامین اجتماعی استان قم اهدا شد.
بر اساس این گزارش خانم ها ریحانه حیدری دستجردی، سمیه گایینی مطلق و زهرا مهجور مقام اول تا سوم دومین دوره مسابقه آشپزی بانوان اداره کل تامین اجتماعی استان قم را کسب کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا