استان قم

نام هر اثری را نمیتوان هنر گذاشت و صاحب آن را هنرمند نامید

حجت الاسلام دشتی گفت: باید هنر را به دو شاخه ی هنر متعهد و مبتذل تقسیم کرد. هنری که با اهداف انسانی، ایمانی و اعتقادی ما سازگار است هنر متعهد و هنری که در خدمت ظلم، استعمار و فساد باشد هنر مبتذل است.

به گزارش پایگاه خبری تفکیک نیوز،به نقل از خبرگزاری بسیج از قم، صبح امروز جلسه مجمع ذاکرین اهل بیت علیه السلام سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) با حضور مداحان پاسدار در سپاه استان قم برگزار شد.

حجت الاسلام حسین دشتی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام علی بن ابیطالب علیه السلام در این جلسه با اشاره به اهمیت بحث تربیت در جامعه عنوان کرد: تربیتی که مدنظر اهل بیت (ع) است، تربیت تعبدی است که اهل بیت به ما یاد دادند.

نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام علی بن ابیطالب علیه السلام افزود: مجالس روضه اهل بیت (ع)، نماز جماعت، حج و … از مواردی هستند که در دین به عنوان الگوی اجرایی اعمال دینی معرفی شده اند و ما هم با الهام گرفتن از این موارد اردوهای راهیان نور، پیاده روی اربعین و … را که تعبدی و با اثر تربیتی بالایی همراه هستند در دستور کار خود قرار داده ایم.

حجت الاسلام دشتی، انقلاب اسلامی را نتیجه و ماحصل مجالس روضه اهل بیت (ع) و مساجد دانست.

وی ضمن تاکید بر این که اسم هر اثری را نمیتوان هنر و صاحب آن را هنرمند نامید، گفت: باید هنر را به دو شاخه ی هنر متعهد و مبتذل تقسیم کرد. هنری که با اهداف انسانی، ایمانی و اعتقادی ما سازگار است هنر متعهد و هنری که در خدمت ظلم، استعمار و فساد باشد هنر مبتذل است.

وی تاکید داشت: هنر ارزشمند هنر متعهدیست که با هدف تربیت انسان های پاک و صالح اجرا میشود در بحث مداحی نیز باید از جهت بعد هنری و اثرگذاری روی آن کار شود. هنر متعهد الزامات خاص خود را دارد و خطری که امروز هنرمندان و مداحان ما را تهدید می کند، قرض گرفتن از هنر مبتذل هست.

حجت الاسلام دشتی خاطرنشان کرد: خروجی هنری، جلسات روضه ی ما باید تعهد تدین و تربیت دینی اعتقادی باشد نه صرفا تحریک احساسات بی هدف.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا