استانهاپیشنهاد سردبیر

حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد گفت:معرفی غدیر وظیفه همه اقشار جامعه است.

تفکیک نیوز،رئیس ستاد مردمی با اشاره به اهمیت روز غدیر اظهار داشت: باید جایگاه عید غدیر در کشور، اولین جایگاه باشد؛ درحالی که امروزه روز غدیر خم آن جایگاهی که باید در جامعه داشته باشد را ندارد.

به گزارش پایگاه خبری تفکیک نیوز ،حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله فرحزاد در نشست خبری ستادمردمی غدیرکه درسالن جلسات سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد ،اظهار داشت: خبرنگاران، روحانیون و اقشار مختلف مردم وظیفه دارند که واقعه غدیر را به درستی به جامعه و فرزندان خود معرفی کنند.

وی در ادامه افزود: طبق روایات فراوانی که از معصومان(ع) به ما رسیده است، عید غدیر از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است؛ چنانکه از امام صادق(ع) نقل شده است که حضرت سه بار با قسم به لفظ جلاله فرمودند روزی اعظم از روز غدیر وجود ندارد.

رئیس ستاد مردمی غدیر خاطرنشان کرد: عید غدیر از بسیاری از مناسبت ها مهمتر است؛ چراکه غدیر یک روز سرنوشت ساز و یک امر ریشه ای و بنیادی در اسلام است و در واقع زحمات ۲۴۰۰۰ پیامبر در روز غدیر به بار نشسته است و امروزه نیز باید این روز مهم، جایگاه ویژه خود را در بین جوامع اسلامی پیدا کند.

فرحزاد ابراز داشت: حضرت زهرا(س) فرمودند «اگر جایگاه غدیر را حفظ می کردند و بعد از رسول گرامی اسلام(ص) امیرالمومنین(ع) به امامت می رسید، حتی دو نفر هم با همدیگر دعوا نمی کردند» و اگر این گونه می شد امروزه فساد در جامعه نبود، خونریزی نبود، طلاق و دیگر ناهنجاری ها نبود؛ چنانکه امام هادی(ع) در زیارت جامعه کبیره فرمودند اگر ولایت امام علی(ع) در جامعه جا بیفتد تمام فسادها تبدیل به اصلاح می شود.

این خطیب حوزوی با اشاره به برخی از مصادیق معرفی و شناساندن عید غدیر به مسلمانان و دیگر مردم جهان خاطرنشان کرد: باید در این روز برنامه های مختلفی تهیه و تدارک دیده شود که از جمله این برنامه ها، اجرای جشن ها و شادی های مختلف، پخش شیرینی و پذیرایی ها، اجرای برنامه های معارفی و دیگر فعالیت های ترویجی در اقصی نقاط کشور های اسلامی است که باید به اجرا گذاشته شود و نباید نسبت به این روز بی تفاوت باشیم.

وی گفت: باید فرهنگ غدیری و فاطمی در بین افراد جامعه در بین مردم ترویج داده شود و ناخدای کشتی که امیرالمومنین(ع) است به مردم شناسانده شود و در مدارس نیز از دوران های مختلف در بین دانش آموزان روز غدیر بر آنان معرفی و شناسانده شود تا شناخت کافی در این زمینه داشته باشند.

فرحزاد یکی از مصادیق ترویج عید غدیر را تهیه بسته های معیشتی و اطعام به نیازمندان دانست و ابراز کرد: طبق روایات رسیده برای ما، برای اطعام به نیازمندان هیچ روزی مهم تر و بهتر از روز غدیر نیست و لازم است مردم و دوستداران امیرالمومنین(ع) در این روز هرچه می توانند در این زمینه تلاش و فعالیت کنند

معرفی کتاب غدیر برترین پیام آسمانی

حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد با اشاره به محتوای کتاب “غدیر برترین پیام آسمانی” گفت: این کتاب محتواهای مناسبی درباره اهمیت غدیر برای جامعه دارد که باید به آن توجه شود، روز غدیر یک حادثه بسیار عظیمی است که وظیفه داریم نسبت به ترویج آن اقدام کرده و بی تفاوت نباشیم، امام هادی(ع) فرمودند اگر دنبال امیرالمومنین(ع) بروید همه چیز شما اصلاح می شود،دراین کتاب بررسی واقعه غدیر و عظمت آن و فضائل و اعمال و آداب و به مسائل پیرامونی پرداخته شده است.

وی افزود: برهمه ما واجب است که در رساندن این پیام بزرگ آسمانی کوتاهی نکنیم ، که پیامبراکرم صلی الله علیه وآله فرمودند:

فَلْیبَلِّغِ الْحاضِرُ الْغائِبَ وَ الْوالِدُ الْوَلَدَ إلی یوْمِ الْقِیامَهِ باید تا برپایی قیامت این سخن را حاضران و غایبان و پدران به فرزندان برسانند.

امام صادق علیه السلام فرمودند:

لَعَلَکَ تَری اَنَّ اللهَ عَزَوجلَ خَلَقَ یوماً اَعظَمَ حُرمَهً مِنهُ، لا وَاللهِ! لا وَاللهِ…؛

شاید فکر میکنی خدا با عظمت تر از روز غدیرخم روزی را خلق کرده است! نه به خدا سوگند ، نه به خدا سوگند، نه به خدا سوگند.

رئیس ستاد مردمی غدیر تصریح کرد: مناسبت های قبل و بعد از غدیر بسیار مهم است و۲۰ مناسبت درباره امیرالمومین(ع) داریم که نزول سوره فدک درباره حضرت زهرا(س)، ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) و مباهله است و مقام معظم رهبری بیان کرد که باید مباهله را جشن بگیریم.

حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد با بیان اینکه تبلیغ غدیر از نماز و روزه واجب تر است چون محور است، عنوان کرد: عید قربان تا عید مباهله را به عنوان ایام جشن شادی معرفی کردیم و هر کسی در هر توانی که دارد باید به ترویج غدیر خدمت کند، تبلیغ غدیر را باید جز واجبات بدانیم، رسول خدا فرمودند واجب است حاضران به غایبان و پدران به فرزندان تا قیامت پیام غدیر را ابلاغ کنند.

رئیس ستاد مردمی غدیر با بیان اینکه غدیر یعنی امیرالمومنین(ع) الگو شود،بیان کرد: حضرت زهرا(س) در شب عروسی اش لباس خود را اهدا می کند که باید این موضوعات برای جامعه تبیین شود ولی متاسفانه از این موضوعات غفلت می شود و ما نتوانستیم آن را به مردم معرفی کنیم و کوتاهی کردیم.

رئیس ستاد مردمی غدیر در پایان یکی از مصادیق ترویج عید غدیر را اجرای کاروان غدیر و شرکت پرشور مردم در این کاروان دانست و خاطرنشان کرد: کاروان غدیر چندسالی است که با شرکت عموم مردم و با حضور برخی از مراجع و علمای عظام برگزار می شود و امیدواریم که امسال نیز مردم در این کاروان شرکت کنند و هرچه با شکوه تر و بهتر برگزار شود

پیاده روی بزرگ عید غدیر از حرم تا جمکران برگزار می شود

جواد اشعری رئیس شورای هیات های مذهبی قم در ادامه گفت: با کمک هیأت‌های مذهبی و هیأت امنای مساجد به صورت نمادین محله‌های علوی در سطح شهر قم را خواهیم داشت و برای تزئین این محله‌ها با سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری هماهنگی‌های لازم صورت گرفته است.

رئیس شورای هیأت‌های مذهبی استان قم گفت: ۱۵ برنامه شاخص در مناطق مختلف قم به صورت گسترده با کمک هیأت‌های مذهبی و مساجد این مناطق در ایام عید سعید غدیر خم برگزار می‌شود.

وی افزود: کاروان‌های شادی در شب و روز غدیر در شهر مقدس قم راه اندازی می‌شود که مهمترین آن پیاده روی روز عید غدیر از ابتدای بلوار پیامبر اعظم تا مسجد مقدس جمکران است که رأس ساعت ۱۸ روز عید سعید غدیر با مداحی مداحان و شاعران آئینی آغاز می‌شود.

اشعری با بیان اینکه ۱۱۰ هزار پرس غذا در روز عید سعید غدیر خم توسط هیأت‌های مذهبی قم پخته و در محله‌های مختلف این شهر توزیع می‌شود گفت: قرائت دعای ندبه در مساجد و هیأت‌های مذهبی، تکریم سادات، همایش مدیران هیأت‌ها و مداحان و شاعران و واعظان، اعزام سخنرانان و مداحان جهادی به هیأت‌ها و مساجد متقاضی که ۴۰۰ نفر توسط کانون خادمیاران رضوی آماده اعزام هستند و توزیع ارزاق دولتی بین هیأت‌های مذهبی با کمک جهاد کشاورزی از جمله برنامه‌های ستاد مردمی غدیر در ایام عید سعید غدیر خم است.

جشن های عید بزرگ غدیر در 110 محله شهر قم برگزار می‌شود

دبیر ستاد مردمی غدیر قم ،محمد علی بختیاری‌زاده در این نشست نیز عنوان کرد: با توجه به اهمیت غدیر و پیوندی بین مردم، تشکل های مردم نهاد، ادارات و دستگاه های حاکمیتی اتفاق بیفتد و از ظرفیت های یکدیگر استفاده کنیم ستاد مردمی غدیر را تشکیل دادیم.

وی با اشاره به اهمیت ترویج غدیر در جامعه گفت: دستگاه های فرهنگی و مردمی در تشکیل ستاد مردمی غدیر نقش دارند و هیئت های مذهبی، وعاظ و خیران در این ستاد عضو هستند و مهم ترین هدف این است که الگویی شود و همه پای کار بیایند.

دبیر ستاد مردمی غدیر بیان کرد: برپایی ایستگاه های صلواتی در سطح شهر به مناسبت ایام عید بزرگ غدیر با کمک خیران مورد توجه است و در این 15 روز موضوع مواسات انجام میشود،سازمان تبلیغات اسلامی با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته و با بهره مندی از ظرفیت های مردم در در 110 محله جشن و سرور برگزار می کند.

بختیاری زاده ادامه داد: در شهرداری عملکرد و اقدامات خوبی انجام شده است و قرار شده همه شهربازی های مربوط به شهرداری در این 15 روز به صورت نیم بها باشد.

وی گفت: محتوا بخشی غدیر موضوعی است که باید مورد تاکید قرار بگیرد و اینکه چگونه در جامعه عمل کنیم و مسابقاتی در فضای مجازی طرح می شود و به افراد برتر به قید قرعه جوایز و هدایایی اهدا می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا