استان قم

عملکرد دستگاه‌ها و افراد مسئول در زمینه تصادفات زیر ذره‌بین دستگاه قضایی استان قم

اولین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان قم در سال جاری با موضوع کنترل و کاهش تصادفات در دادگستری کل استان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تفکیک نیوز، به نقل از روابط عمومی دادگستری قم،حجت‌الاسلام و المسلمین علی مظفری، رئیس کل دادگستری استان قم با عرض خیر مقدم به حضار و تسلیت به مناسبت رحلت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و همچنین شهادت امام حسن مجتبی و امام رضا علیهم‌السّلام گفت: این جلسه جهت بررسی مصوبات جلسات سال قبل و ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته توسط دستگاه‌های اجرائی استان در خصوص پیشگیری و کاهش تصادفات تشکیل شده است.

رئیس کل دادگستری استان با تاکید بر مسئولیت انسانی هر یک از مسئولین گفت: همه دستگاه‌ها و مسئولین اجرائی استان در خصوص پیشگیری و کاهش تصادفات مسئول هستند و همه باید فارغ از هر مسئولیتی که در دستگاه یا مجموعه کاریشان دارند، این نکته را مدنظر قرار دهند که نسبت به جان مردم مسئولیت شرعی دارند و اگر یک نفر به خاطر سهل انگاری مسئولی کشته و یا دچار خسارت مالی و جانی شود آن مسئول مقصر است و باید نزد خداوند پاسخگو باشد.

این مقام قضایی با اشاره به آمار تصادفات در شهر قم گفت: شهر قم یک شهر زیارتی و میزبان میلیون‌ها مسافر و زائر در طول سال است و به همین دلیل آمار تصادفات در آن نسبت به میانگین آمار تصادفات در کشور بالاتر است.

وی در ادامه تاکید کرد: میزان بالای تردد از محورهای مواصلاتی استان و ورود مسافرین داخلی و خارجی به این استان نباید باعث توجیه آمار تصادفات در این استان باشد.

رئیس کل دادگستری استان قم خطاب به مسئولین استان گفت: در کنار افتخار خدمت به زائرین و مجاورین کریمه اهل بیت علیها السلام و بیشتر بودن وظایف و سختی کار مسئولین در این استان، همه دستگاه‌ها و افراد باید با برنامه‌ریزی دقیق،کار و تلاش بیشتر تمام ظرفیت‌های سازمانی و همت خود را برای پیشگیری و کاهش آمار تصادفات در استان به کار گیرند و هریک از مسئولین استانی از نزدیک پیگیر این موضوع باشند.

رئیس کل دادگستری استان قم در ادامه بیان کرد: صرف نظر از وظیفه سازمانی و فراتر از آن، بر اساس وظیفه انسانی همه باید به مسئولیت خود در قبال جان مردم پایبند باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین مظفری افزود: از جهت مسئولیت قانونی نیز ترک فعل مسئولین زیر ذره‌بین دستگاه قضایی قرار دارد و دادستانی پیگیر چنین پرونده‌هایی است و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری باید اجرای مصوبات جلسات شورای استانی پیشگیری از وقوع جرم را بررسی و هرگونه قصور و ترک فعل‌ احتمالی دستگاه‌ها را به همراه دلایل و علل آن جهت جبران و یا پیگیری و برخورد مقتضی از سوی دستگاه قضائی استان، مشخص کند.

درابتدای جلسه دستگاه‌های اجرائی استان گزارش‌ اقدامات انجام گرفته در سال ۱۴۰۱ و پنج ماهه نخست سال جاری را در خصوص پیشگیری و کاهش تصادفات ارائه کردند.

در پایان با اهداء لوح سپاس از سوی رئیس کل دادگستری استان، از دستگاه‌هایی که نقش بسزایی در کاهش و پیشگیری از وقوع جرائم و آسیب‌های اجتماعی در استان داشته‌اند؛ تقدیر و تشکر به‌عمل آمد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا