استانها

کسب رتبه یک نظام ارجاع توسط تامین اجتماعی قم

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم گفت: مهمترین اقدام اخیراجرای نسخه الکترونیک است که در برنامه چهارم و پنجم توسعه کشور به عنوان قانون باید اجرا می شد و هم اکنون ۹۸ درصد نسخه پزشکان در قم به صورت الکترونیک است.

به گزارش پایگاه خبری تفکیک نیوز، مدیردرمان تامین اجتماعی استان قم درنشست خبری خود با خبرنگاران که به مناسبت فرا رسیدن هفته تامین اجتماعی درسالن جلسات بیمارستان امام رضا(ع) برگزارشد، گفت: مهمترین اقدام اخیراجرای نسخه الکترونیک است که در برنامه چهارم و پنجم توسعه کشور به عنوان قانون باید اجرا می شد و هم اکنون ۹۸ درصد نسخه پزشکان در قم به صورت الکترونیک است.

سید مهدی محصل همدانی افزود: در راستای حمایت از فرزندآوری که مورد توجه دولت سیزدهم و مجلس یازدهم است، مصوبات مجلس شورای اسلامی به سازمان های بیمه گر ابلاغ و ۷۷۷ پرونده نازایی با یک میلیارد و۳۱۴ میلیون تومان تشکیل شد و از صفر تا ۱۰۰ اقدامات به صورت رایگان انجام می شود و ۱۲۰ پرونده نیز درحال بررسی است.

وی در مورد نظام ارجاع اظهارکرد: تامین اجتماعی قم در بحث نظام ارجاع در مراکز ملکی با ۳۳ درصد رشد، رتبه یک کشور را کسب کرد.

وی گفت: بیمه سلامت سیستم ارجاع در درمان غیرمستقیم را عملیاتی کرده و دراین راستا با ۱۸۰ پزشک عمومی قرارداد منعقد کرده اند و از طریق سیستم ارجاع اقدام می کنند اما از سوی سازمان مرکزی ارجاع در درمان غیرمستقیم هنوز به ما ابلاغ نشده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم گفت: رایگان شدن خدمات درمانی برای افراد ۶۵ سال به بالا در بخش بستری در بیمارستان های دولتی اقدام مثبت دیگر در راستای عدالت اجتماعی بود که مانع درمان های سنگین بعدی برای این افرد خواهد شد.

وی افزود: بیمارستان تامین اجتماعی امام رضا (ع) قم توانست در سال ۱۴۰۰ رتبه یک اعتباربخشی(ارزشیابی) در بین بیمارستان های تامین اجتماعی کشور را کسب کند و اورژانس این بیمارستان در استان قم رتبه یک را به دست آورد.

محصل همدانی اظهارداشت: ۶ تخت به بخش مراقبت ویژه نوزادان(NICU) اضافه خواهد شد که این امر در افزایش شاخص بهداشتی استان و کاهش مرگ مادر و فرزند موثر است.

وی ادامه داد: سال گذشته ۱۸۰۰ زایمان به دو روش طبیعی و سزارین در بیمارستان امام رضا علیه السلام انجام شد.

این مسئول بیان کرد: از دیگر اقدامات مفید سازمان، رایگان شدن تمام خدمات بیماران کرونایی بود

وی گفت: در سال ۱۴۰۰، هشت میلیون بار مراجعه در سیستم تامین اجتماعی ثبت شده که پنج میلیون و۸۶۰ هزار مورد درمان غیرمستقیم و دو میلیون و۲۰۰ هزار مورد درمان مستقیم در مراکز ملکی تامین اجتماعی اتفاق افتاده است.

وی بیان کرد: راه اندازی چهار اتاق LDR از دیگر خدمات است که مادر باردار از ورود تا خروج از بیمارستان همه خدمات زایمان را دریافت می کند که در همین راستا لوح مادر و کودک به بیمارستان امام رضا اهدا شد.

وی افزود: نوبت دهی مراکز سازمان تامین اجتماعی به سه روش تلفنی، موبایلی و اینترنتی انجام می شود و شهروندان می توانند با شماره ۳۸۷۰۰۸۴۰ (۰۲۵) و یا با شماره گیری کد دستوری*۴*۱۴۲۰*۲۵#با تلفن همرا اقدام به دریافت نوبت نمایند و یا از طریق اینترنتی نوبت بگیرند که هم اکنون ۷۰ درصد بیمه شده ها از طریق موبایل نوبت می گیرند

محصل اظهارداشت: درمجموعه ملکی ۵۰ متخصص و ۱۱۰ پزشک عمومی ۸۰۵هزار نفر در قم تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی داریم که ۵۸ درصد مردم استان را شامل می شوند.

وی افزود: با توجه به تعداد زیاد افراد تحت پوشش و حق بیمه پرداختی بیمه شده ها همه اذعان دارند که سطح خدمات در شان بیمه شده ها نیست قرار براین شده که بیمارستان امام رضا علیه السلام به ۵۰ تخت دیگر مجهز شود که این اقدام از مشکلات می کاهد اما باز هم پاسخگو نیست.

وی با تاکید بر اینکه دنبال خرید خدمت و توسعه مراکز ملکی هستیم، گفت: درحال حاضر تامین اجتماعی، بیمارستان امام رضا و سه درمانگاه ملکی در سطح شهر دارد.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم در مورد راه دسترسی نامناسب به بیمارستان امام رضا(ع) نیز اظهارداشت: به استانداری، شهرداری و شورای شهر برای ایجاد راه دسترسی مناسب برای مردم رجوع کردیم زیرا بسیاری از مراجعه کننده ها از قشر ضعیف هستند و من شاهدم که هر روز برخی از ابتدای جاده که مسیر طولانی تا بیمارستان است را پیاده می آیند و در این راه سگ های ولگرد هستند و خطراتی به همراه دارد.

وی گفت: این منطقه جزء محدوده شهری است و حداقل می توانند یک ایستگاه اتوبوس اضافه کنند اما تاکنون اقدامی نکرده اند وامیدوارم تا قبل از ایجاد بحران این مشکل برطرف شود

وی اذعان کرد: بیمارستان امام رضا علیه السلام در تمام دوران کرونا به عنوان بیمارستان اصلی بود در سال ۱۴۰۰ حدود دو هزار بیمار کرونایی دراین بیمارستان پذیرش شد که مرگ ومیر آن کمتر از۱۰ درصد بود که از نظر استانداردها مطلوب است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم گفت: در سال ۱۴۰۰، بالغ بر ۶۸۴ میلیارد تومان در بخش درمان هزینه شده که از این میزان ۵۰۳ میلیارد تومان در بحث مراکز طرف قرارداد به صورت غیرمستقیم و ۱۸۴‌میلیارد تومان در بخش درمان مستقیم انجام شده است.

رییس اداره روابط عمومی وامور فرهنگی سازمان تامین اجتماعی قم اظهارداشت: تامین اجتماعی ۸۰۰ مرکز طرف قرارداد در استان قم دارد و ۷۵ درصد بودجه درمان استان در حوزه درمان غیرمستقیم هزینه می شود.

محمد رضا هدایتی افزود: سازمان تامین اجتماعی چهار مرکز ملکی دارد که خدمات آن برای بیمه شدگان از صفر تا ۱۰۰ رایگان است و بار مراجعه به آن ها یک چهارم بیمارستان های طرف قرارداد است و به دلیل گران بودن هزینه درمان مراجعه به مراکز ملکی تامین اجتماعی زیاد است.

وی اظهارداشت: در مراکز دولتی ۹۰ درصد هزینه بستری با بیمه تامین اجتماعی است اما در مراکز خصوصی تعرفه ها گاهی تا برعکس پیش می رود و بیمه شده باید تا ۸۰ درصد هزینه درمان را پرداخت کند.

وی تاکید کرد: نخستین وظیفه مدیریت درمان تامین اجتماعی خرید درمان هست که همه بیمارستان های بیمارستان های تابع علوم پزشکی استان از جمله ولیعصر، علی بن ابی طالب، گلپایگانی و مادر و بیشتر مطب ها با تامین اجتماعی قرارداد دارند.

هدایتی گفت: در مراکز دولتی در بخش بستری ۹۰ و در بخش سرپایی تا ۷۰ درصد هزینه ها را بیمه تامین اجتماعی پرداخت می کند.

وی ادامه داد: سازمان نظارت و بازرسی با شماره تماس ۱۴۲۰ به صورت اینترنتی، صوتی و تلفنی آماده دریافت انتقادات و پیشنهادات بیمه شدگان است و از مردم می خواهیم شکایت های خود را از این طریق ثبت کنند زیرا مشکلات مردم از سوی مرکز رصد و برطرف می شود و شکایت آنان به ارتقای خدمات در قم کمک می کند.

وی اظهارداشت: طبق آمار مخابرات ساعت هفت صبح بیش از چهار هزار نفر با مراکز تامین اجتماعی در قم تماس می گیرند و نوبت پزشکان متخصص ظرف دو سه دقیقه اول تکمیل می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا